Pinsemenigheten

Betel Trondheim

Min side

Ufestivalen arrangeres 30. juni – 3. juli på Hedmarktoppen i Hamar. Ufestivalen er en ungdomskonferanse som avholdes hver sommer med over 1000 deltakere. Drømmen er at tenåringer skal få et ekte, nært og personlig møte med Jesus, samt at de skal ha det mye moro sammen.

Transport: 

I utgangspunktet må ungdommene komme seg til Hedmarktoppen selv, da vi ikke har mulighet for å sette opp noen buss. Det går tog fra Trondheim – Hamar og vi kan selvfølgelig være behjelpelig med å hente/bringe din/deres ungdom fra/til togstasjonen i Hamar.

Overnatting:

Vi planlegger å bo sammen i telt/lavvo, noe vi har god erfaring på fra tidligere.

Påmelding:

Påmeldingsfrister må overholdes i henhold til Ufestivalen nettsider.

Det vi stiller med fra UNITE sin side er voksne ledere som tar vare på ungdommene disse dagene, samt telt/lavvo.

Du må først fylle ut et Google skjema og deretter melde deg på i Checkin. Gjør dette så snart som mulig slik at vi kan planlegge telt og mat. 

Google-skjema for påmelding

NB: I denne påmeldingen får du mot slutten en ny lenke til Checkin hvor du også må melde deg på og betale. Det er det viktig at du kun kjøper festivalbillett, og ikke mat og teltplass, da dette er noe Betel ordner direkte med Ufestivalen.

Priser: 

Frem til 29. juni 1145,-

På festivalen 1390,-

NB! Reise til/fra og mat er ikke inkludert. Kostnader for mat og teltplass blir et eget oppgjør på i ettertid. Dette blir på omkring 600 kr i tillegg.

Ta kontakt med ungdomspastor Krille (Tom Kristoffer) om du lurer på noe.