JUBEL

Søndagsskole, speidergrupper og Enjoy  

Barnehage og skoleVåre fellesskap

Søndagsskole

Normalt på 11-møtet og 14-møtet er barna delt opp i gruppene: mini-Jubel (2-5 år), maxi-Jubel (1-4 klasse) og tweens (5. klasse og oppover).

På grunn av smittevernstiltak har søndagsskolen gått over til den digitale verden. Vi streamer hver søndag kl 11 og kl 14 hele søndagsskolesamlingen som passer best for maxi og tweens, men hvor selvfølgelig også mini kan være med på. Denne blir liggende på youtube etterpå, men det blir «klippet bort» en del sang og musikk. Følg derfor gjerne samlingen «live» kl 11 eller kl 14 på Betel sin youtube-kanal: https://www.youtube.com/channel/UCn7IRN59yusw2_cdIpwyR4w

Speidergrupper

Royal Rangers har samlinger onsdager i partallsuker. Det er to grupper, en for 2.-6. klasse og en for 7. klasse og oppover.
Royal Rangers møtes som normalt under pandemien, da lederne klarer å holde godt smittevern på samlingene og de er dessuten utendørs.

Enjoy

Normalt på fredager i oddetallsuker, kl. 18.00-19.30, inviterer vi barn fra 4. – 7.klasse til å være med på Enjoy! Enjoy er en barneklubb hvor vi møtes for fellesskap, kreative andakter og aktiviteter som innebandy, fotball, brettspill og tegning/maling. Vi har også kiosk med salg av godteri (maks 30 kr hver).
Dessverre på grunn av strenge tiltak i smittevernsveileder for barnearbeid og kirker, er Enjoy for tiden avlyst. Vi jobber med et nytt konsept som gjør at vi kan åpne opp igjen barneklubben – som både blir skikkelig gøy for barna, fokus på Jesus og har trygge smittevernstiltak for barn og ledere. Følg med her eller bli med på varslingsliste ved å sende en e-post til Thomasthomas.bolum.kjorstad@beteltrondheim.no

Leirer

Vanligvis på Laberget leirsted på Levanger eller på Solhaug leirsted i Åsenfjord. Enjoy vinterleir pleier vi å ha hvert år i februar og sommerleir i august. Dessverre utgår vinterleiren 2021 på grunn av dagens krav til smittevern jfr smittevernveileder, men vi jobber allerede nå mot en trygg sommerleir 2021 med gode smittevernstiltak.