Pinsemenigheten

Betel Trondheim

Min side

JUBEL

INFORMASJON om barne- og familiearbeidet i Betel

 

Informasjon om aktiviteter og happeninger for barn og tweens vil komme på bannerkarusellen på beteltrondheim.no, ved informasjon på søndagsmøtene og på den åpne facebookgruppen JUBEL.

 

Ønsker du kontakt med oss eller har spørsmål, skriv til jubel@beteltrondheim.no

JUBEL Søndagsskole

Det er JUBEL søndagsskole hver søndag kl 11.00, kl 14.00 og kl 17.00 (slavisk). På søndagsskolen har vi tilrettelagt undervisning, musikk, lek og moro.

Vi er delt inn i tre grupper:

MINI (2 – 5 år)
MAXI  (1. – 4.trinn)
TWEENS (5.trinn og oppover)

ROYAL RANGERS

Royal Rangers er et internasjonalt og nasjonalt kristent speiderarbeid, og bygger på en grunntanke om at alle sider ved mennesket er viktig; fysisk, psykisk, åndelig og sosialt. RRs målsetting er  å utruste barn og unge til å bli forvaltere både av eget liv, naturen, bibelens sannheter og sine omgivelser.

Det er to grupper, en for 2.-6.trinn og en for 7.trinn og oppover. Vi samles annenhver onsdag ute i naturen.

Enjoy

Enjoy er klubben for deg i 4.-7.trinn. Vi møtes en fredag i måneden i Huben kl18.00-1930 for fellesskap, kreative andakter og aktiviteter som innebandy, fotball, brettspill og tegning/maling. Vi har også kiosk med salg av godteri (maks 30 kr hver). Du kan betale med VIPPS.

Kom å bli med oss!

JUBEL – Leirer

Vi arrangerer overnattingsleirer i Betel for 1.-3.trinn og for Enjoy-gjengen (4.-7.trinn) på nyåret. Hver sommer er det også sommerleir for 4.-7.trinn