Pinsemenigheten

Betel Trondheim

Min side

Fra en forsiktig start i 1977 ved Holy Trinity Bromton Church i England holdes ALPHA på 112 språk og millioner har fullført kurset verden over! I kurset presenterer vi livsviktige spørsmål, som «Finnes Gud?», «Er det en mening med livet?», «Hvem er Jesus?» og «Hvorfor og hvordan be?» på et språk som vi alle kan forstå.

Alphakurset består av 10 kurskvelder (onsdager fra kl. 19-21:15 i Betel Trondheim, Prinsens gate 10b). I tillegg kommer en ALPHA-weekend etter 6.kurskveld. Mer info om påmelding, program og kostnad for weekenden kommer etter kursstart.

PS! Vi gir mulighet for 1 – 2 prøvedager for den som måtte ønske det.

Livet er verdt å utforskes

Meld deg på

Hvem er Alphakurset for?

Dette kurset er for alle oss som er nysgjerrige etter å vite mer. Temaene er designet for å favne vår tids moderne mennesker. Bokstavene i ALPHA står for følgende hovedområder:

  • Alle som leter.
  • Læring og latter.
  • Pizza og Pasta.
  • Hjelpe hverandre.
  • Alt du vil vite.
Hvordan fungerer det?

Hver samling starter med et godt måltid mat. Vår egen ALPHA-kokk Roland tar hånd om dette. Kvelden fortsetter med et aktuelt foredrag, før vi går i grupper for å samtale omkring kveldens tema.

Du vil oppdage at du blir tatt på alvor og kan komme med alle typer spørsmål, tanker og ideer. Vi ønsker at du vil kjenne at du kan være deg selv, senke skuldrene og at du får møte mange hyggelige og spennende mennesker.

Dag Heggset

Dag Heggset

Leder for Alphakurset

Kontakt Dag om du har spørsmål