Pinsemenigheten

Betel Trondheim

Min side

hjertelig velkommen!

Alle generasjoner - alle nasjoner - én familie

Hei

 

Så fint at du vil lese litt om oss i Betel, Trondheim.

Vi som kirke vil hilse deg hjertelig velkommen til å bli kjent med oss!

 

Betel er en multikulturell og multigenerasjonell kirke mitt i Trondheim sentrum.

 

Betel har vært her i over 100 år, og vi har etterhvert utviklet et stort virkefelt med våre ukentlige gudstjenester og aktiviteter. Vi driver Småbergan barnehage og Tomaskolen som er en 10 årig grunnskole og Skaperverket kulturskole. Hos oss kan man også gå en 2 årig bibelskole. Du kan lese mer om de ulike feltene her på nettsiden.

 

Det beste med et fellesskap er relasjoner. Både det vi kan utvikle oppover, med vår himmelske Far igjennom Jesus Kristus, og vennskap med hverandre. I en tid der ensomhet og individualismen er  en utfordring, ønsker vi å være her for deg.

Om du er ung eller gammel, kanskje du kommer fra en helt annen livsvandring enn de som naturlig søker seg til en kirke.  Hos oss skal du kjenne deg varmt velkommen!

 

Hjertelig hilsen

Annika og Erlend Indergaard

 

Pastorpar her i Betel – som betyr Guds hus

 

Vi kobler mennesker med Jesus

- universets mest positive kjærlighetskraft.

Gjennom kontakten med Jesus, blir alt Han er og har gjort tilgjengelig for oss. Jesus er hjemme i Betel, og vi ønsker også at du skal kjenne deg hjemme her.

Bli med i Betel Life

Vennskap er livets hensikt

Derfor er likeverd, sjenerøsitet og troverdighet viktig

Disse er viktige forutsetninger for gode og sunne vennskap. Gudstjenesten og kafeen etterpå er ment å tjene bygging av vennskap mellom mennesker og mellom Gud og oss.

Vår visjon