Pinsemenigheten

Betel Trondheim

Min side

Inspirasjonskveld

Velkommen til inspirasjonssamling

Hei alle gode medarbeidere i Betel!

Tusen takk for sist til alle dere som var med på medarbeiderfesten i januar. Det var så flott for oss å få samle og gjøre stas på alle dere som er med og bidrar ulike måter i kirka vår. Det var også morsomt at vi ble så mange som 120 stk, nydelig respons.

Torsdag den 2. mars kl 19:00 – 21.00 ønsker vi å invitere dere til en oppfølger. Da har vi invitert taler og menighets coach, dr. Scott Wilson til å tale til oss som ledere og medarbeidere. Derfor håper vi dere kan sette av kvelden og ta med alle ledere og medarbeidere i de ulike teamene, til en styrkende og inspirerende kveld. Scott har vært i Betel Trondheim tidligere, men det begynner å bli noen år siden. Han har vært en viktig samarbeidspartner for Annika og meg i det arbeidet i Nordvestkirka. Derfor blir det ekstra stas å få han til Trondheim og Betel.

Dr. Scott Wilson kommer opprinnelig fra Austalia, men har bodd i Danmark i over 20 år. Scott er ledertrener og coach for kirkeledere. Han er president for Eurolead.net, et nettverk av kirker i Europa. Han er også grunnlegger og direktør for Institute for Creativity, Leadership and Management (ICLM).

Scott reiser mye, trener og underviser ledere i å bygge gode kirker. Han har to mastergrader, en i teologi og den andre i organisasjonsutvikling. Scott har en doktorgrad fra Liverpool University, England. Han har skrevet åtte bøker, er gift med Linda som er pastor i Danmark. Sammen har de to voksne barn.

Videresend gjerne denne invitasjonen og ta med dine medarbeidere!

Håper vi sees til en inspirasjonskveld, hjertelig velkommen!

Med vennlig hilsen Erlend Indergaard, Pastor