SOM HÅND I HANSKE

VELKOMMEN TIL NÅDEGAVEKURS 2020

SCROLL NED FOR MER INFO

Hvis du ikke får bestilt fordi kurset er fullbooket, vennligst send en e-post til Thomas Bølum Kjørstad og gi beskjed om dette.

OM KURSET

Ser du på deg selv slik som Gud ser på deg?

Det er ikke alltid vi har sunne bilder av oss selv, andre eller av Gud. Kanskje gjør du en tjeneste i Guds rike som du ikke trives med, eller som du kjenner blir feil. Kanskje gjør du ikke noe som helst i Guds rike. Og apropos Guds rike – hva eller hvor er det? Finner vi Guds rike bare på gudstjenestene på søndagene?

Det er kanskje på tide å finne de potensialene som Gud en gang skapte i deg?

Bli med på et nådegavekurs over 4 tirsdager fra 27.oktober til 17.november kl 19:00 – 21:00 i Betel Trondheim. Denne gangen blir kurset på norsk, engelsk kurs kommer senere.

Hvis du ikke får bestilt fordi kurset er fullbooket, vennligst send en e-post til Thomas Bølum Kjørstad og gi beskjed om dette.

LITT INFO

Kurset består av undervisning, litt gruppeoppgaver og individuelle oppgaver. Det er ikke «tungt» teoretisk, men godt forankret i Bibelen. Opplegget er hentet fra boka «Som hånd i hanske». Man vil finne sin «Tjenerprofil» gjennom å oppdage sine nådegaver, personlig stil og hjertesak (kall).
Prisen på 210 kroner pr person dekker kursmateriell, kaffe og te. Man vil i ettertid av kurset bli tilbudt en samtale med aktuell person i Betel Trondheim ut fra hvordan tjenerprofilen blir seende ut.
Det er mulig med påmelding helt fram til kursstart, men det er bare plass til 40 personer. Det er derfor lurt å være tidlig ute! Vel møtt til kurs!

 

KONTAKT

KONTAKT

For spørsmål om kurset, ta kontakt med Thomas Bølum Kjørstad via mail: thomas.bolum.kjorstad@beteltrondheim.no