Pinsemenigheten

Betel Trondheim

Alphakurs

På Alphakurs er det anledning til å utforske den kristne tro i et åpent og avslappende miljø. Kurset går over 10 tirsdagskvelder, i tillegg til en weekend. Alpha har lav terskel, det er vennlig og det er moro! I tillegg er Alpha noe som de aller fleste kirkesamfunn i Norge støtter opp om.
Meld deg på

Mer enn 24 millioner mennesker over hele verden har funnet ut at det er vel verd å gjennomføre Alpha – i kirker, bedehus, i et hjem, på studiestedet eller i fengsel. Alpha er å finne i 169 land, og er oversatt til 112 språk.

Når starter nytt kurs og hva koster det?

Neste alphakurs blir 2021. Dato kommer.

Pris: 1450 kr. Dette dekker kursmateriell, middag på hver kurskveld, alphamiddag og weekend. Ektepar betaler 1200 kr og studenter 1200 kr.

Hvem er Alphakurset for?
Alpha er for alle, enten du er nysgjerrige etter å vite mer om den kristne tro og liv. Kanskje du har stilt deg spørsmålene: Hvor kommer jeg fra, hvorfor lever jeg, hva er meningen med livet og hva skjer når jeg dør, er tilgivelse mulig, hvem er Jesus, pluss mye mer?

Enten du er ny som kristen eller å ønsker å friske opp basiskunnskapen din, Alphakurset er for deg!

Hvordan fungerer det?
Alpha består av 10 undervisningsbolker samt en weekend hvor vi reiser bort og har 4 undervisningsbolker

Hver samling starter med et måltid god mat, hvoretter det undervises i et gitt tema. Deretter samles vi i grupper hvor kveldens tema blir diskutert og samtalt over.

Her blir du tatt på alvor og kan komme med alle dine tanker, ideer og spørsmål. Og ingen spørsmål er uvesentlige, for vanskelige eller dumme.

Her kan du være deg selv, senke skuldrene og slappe av. Det er ikke noe prestasjonskrav.

Jan Gravås

Jan Gravås

Leder for Alphakurset

Kontakt Jan om du har spørsmål